Agile implementatie, Inspiratie

Implementatie stress? We’re here to help!

Eerste Hulp Bij Performance Management

Stel: je wilt aan de slag met vernieuwend Performance Management. De oude gesprekscyclus is demotiverend en zowel medewerkers en managers mopperen. De buzz words ‘het nieuwe beoordelen’ en ‘Continuous feedback’ ken je wel, maar wat betekent dat nou echt? 

En hoe ga je straks je organisatie meekrijgen? Dat is eigenlijk een ‘change trajectje’… Kortom: Ook niet iets wat je elke dag doet…. En wellicht is het onderwerp zelf ook relatief nieuw voor je? Hoe krijg je alle handen op elkaar en de neuzen dezelfde kant op?

Deze toolbox bestaat uit een mix van online en offline hulpmiddelen die je vooraf en gedurende de implementatie kunt gebruiken. 

De basis van de toolbox is onze ‘Routekaart’; een echte ouderwetse landkaart. Lekker groot. Zodat je hem op kunt hangen. We hebben ruimte voor je om je eigen notities toe te voegen. De kaart toont je op een simpele wijze welke stappen je moet nemen. Zo beginnen we met opstellen van een visie, vervolgens behandelen we het meekrijgen van je organisatie en ‘reizen af’ naar het introduceren van een methodiek.

Hiernaast zie je een glimp van onze routekaart voor het implementeren van Performance Management.

Het mooie is dat we in iedere fase onze kennis in hebben samengevat in factsheets, formats en best practices. En we blijven die kennis aanvullen. Op de landkaart staat per fase een aantal QR codes die je naar de nieuwste adviezen en formats leiden. Zo heb je de kennis en de tools om zelf aan de slag te gaan. 

En ‘What’s in it for us?’ De routekaart en alle bijbehorende content krijg je van ons! Free of charge. Wij hebben namelijk super mooie software waarmee Toekomstgericht Performance Management een feestje wordt om te implementeren. En we rekenen er op dat jij -als je met onze routekaart aan de slag gaat- stiekem best een beetje nieuwsgierig wordt naar ons product. Dan laten we je dat natuurlijk graag zien! Wij hebben een gesprekspartner die inmiddels weet hoe hij/zij het hebben wilt. En kunnen we je korte adviezen helpen bij je implementatie. Een Win – Win dus!

Maak dus sowieso gebruik van onze ervaring en expertise. En wellicht is Teampeak iets voor jullie? Of wil je toch eens sparren? Dan horen we je natuurlijk graag!

Zo dragen wij bij aan jouw doelstelling om Performance Management toekomstgericht te implementeren. En met Teampeak als onderliggende tooling, weet je ook zeker dat het systeem gebruikt wordt!

Categorieën
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound